Menú variat, equilibrat i deliciós
Els nostres menús per a empreses estan elaborats amb productes de proximitat i de primera qualitat, perquè gaudiu a la feina d’un àpat saludable, amb tots els sabors de la nostra cuina.
EL VOSTRE ÀPAT, COM A CASA
El servei de cuina de plats per emportar per a empreses es fa de dilluns a divendres.
SERVEI AL DOMICILI DE L'EMPRESA GRATUÏT
MENÚ DE D'HIVERN
1a SETMANA
DILLUNS
Amanida del temps
Fesols bullits
Pasta bolonyesa
Rapet al forn
Pilotilles amb patates
Fruita
DIMARTS
Amanida del temps
Patata pèsol i pastanaga
Croquetes de pernil
Filet de lluç amb arròs saltejat
Pollastre amb cebetes
Flam
DIMECRES
Amanida del temps
Canelons de carn
Crema de carbassa
Escalopa de vedella
Truita de carxofa i pernil
Fruita
DIJOUS
Amanida del temps
Llenties bullides
Arròs amb pernil
Rodo de paó a l’Oporto
Mussola al forn
Iogurt
DIVENDRES
Amanida del temps
Crema pastanaga
Pasta amb salmó
Bacallà amb ous i panses
Carn magre a la planxa amb xips
Fruita
2a SETMANA
DILLUNS
Amanida del temps
Cigrons bullits
Fideus saltejats amb pollastre i verdures al woc
Tilapia amb ceba i tomàquet
Llonça amb salsa de fruits secs
Iogurt
DIMARTS
Amanida del temps
Crema de pèsols
Espaguetis amb tomàquet amb alfàbrega
Piquillos farcits de carn
Truita de verdures
Fruita
DIMECRES
Amanida del temps
Escudella
Patata i espinacs
Carn d’olla
Lluç a la planxa amb tomàquet Provençal
Crema
DIJOUS
Amanida del temps
Ensaladilla bullida
Canelons de bacallà
Costella de porc amb ratafia i prunes
Filet de lluerna a la planxa
Fruita
DIVENDRES
Amanida del temps
Crema de carbassó
Pasta al pesto rosso
Fricandó de porc
Emperador al forn amb broqui la vapor
Fruita
Plats cuinats per emportar
amb verdures i pernil
amb panses i pinyons
amb cebetes i rossinyols